Estetiske tjenester

Trenger du hjelp med bilder? Ønsker du en illustrasjon til et bokomslag eller redigering av digitale bilder til din nettside eller trykksak? Vil du få til noe litt «magisk» med et foto du allerede har? Jeg tilbyr tjenester innen bilderedigering til forlag, forfattere og andre. Jeg tar også oppdrag i å lage illustrasjoner og digitale collager fra bunnen av, og jeg kan være din kunstneriske konsulent hvis du trenger et faglig blikk på noe du selv lager.

Bilderedigering – eksempel:

Her er et eksempel på hva jeg kan få til med å redigere et foto tatt med mobilen:

Slik var det eksisterende fotografiet, et bilde tatt på mobilen
Slik ble resultatet etter at jeg kroppet og redigerte bildet ved å legge til flere gjennomsiktige lag i Photoshop. Nå har bildet fått mye mer innhold og særpreg, og kan passe til for eksempel et bokomslag – eller som illustrasjon.

Design og illustrasjon – bokomslag

Jeg kan lage design eller illustrasjoner i flere prisklasser. Å lage omslagsillustrasjon basert på et foto – med ulike filtre, og litt collage (som i eksemplet ovenfor) er den rimeligste løsningen – og gir et flott resultat. Dersom jeg skal tegne eller lage en detaljert collage, er dette selvsagt mer tidkrevende, men desto mer unikt. Vi avtaler på forhånd, tilpasset ditt budsjett.

I tillegg til å lage selve illustrasjonen, kan jeg også gjøre designet, dvs. plassere tekst og utforme trykkeklare filer (ombrekk).

Kunstnerisk konsulent

Jeg tar oppdrag på timesbasis som kunstnerisk konsulent for indieforfattere og selvpubliserere. Dette passer særlig for deg som designer ditt eget bokomslag og trenger kunstfaglige råd og innspill. Trenger du en second opinion rundt valg av cover? Står du fast med noe som gjelder det kunstneriske uttrykket? Jeg kan se på arbeidet ditt og gi tilbakemelding på komposisjon, fargebruk, teknisk utførelse osv.

Jeg kan også bistå som bilderedaktør, dvs. at jeg finner velegnede stock-fotos og copyrightfrie bilder til ditt bokprosjekt.

Send meg: e-post