Manusvurdering

Konsulentuttalelse på manus

Ønsker du konsulentuttalelse på et manus? Jeg tar oppdrag både for publiserte og upubliserte forfattere. Jeg tilbyr en grundig gjennomlesning av manuset og gir konstruktive tilbakemeldinger. Du får en flersiders rapport fra meg, en slags personlig bokanmeldelse, der jeg går gjennom oppbygging, plot, språk, lesbarhet, karakterer, troverdighet, litterære virkemidler osv.

Jeg er litteraturkritiker og bildekunstner/illustratør og kan derfor også vurdere også bilder og illustrasjoner. En konsulentuttalelse fra meg vil imidlertid være lenger og ha en mer muntlig form enn en bokanmeldelse; den vil også inneholde konkrete forslag til endringer og være satt opp strukturert etter temaer. Min hensikt er å være ærlig om det som eventuelt skurrer, og mitt mål er å inspirere og hjelpe deg fram til det beste resultatet.

Vil du bli litt mer kjent med meg – få et innblikk i hvordan jeg tenker og skriver, så kan du gjerne lese noen av mine bokanmeldelser og bokomtaler.

Pris etter avtale/omfang. Konsulentuttalelse koster fra: 4900,– (eks mva).

Manuskonsulent på timepris

Jeg kan også arbeide på timer. Da avtaler vi på forhånd hvor mange timer jeg skal bruke til å se på ditt manus, og jeg gir deg tilbakemelding enten muntlig eller skriftlig – i stikkordsform og/eller som fortløpende kommentarer i manus. Her kan du velge budsjettet, og du bestemmer hva jeg skal fokusere på. Kanskje trenger du bare hjelp til deler av manuset? Jeg arbeider da så effektivt jeg kan, innenfor angitt tid.

Timepris: 450,– + mva.

Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud eller hvis du har spørsmål.

Litteraturkritikk barnebok/bildebok

Jeg tar oppdrag som litteraturkritiker og skribent for tidsskrifter og aviser.

Medlemskap: Norsk Kritikerlag, Grafill og NBK. Se min CV her.

Fra boken Den lille prinsen (1983-utgave) av Antoine de Saint-Exupéry. Foto: K. Kalleklev