Bokdesign

Jeg tar oppdrag for kunder som trenger hjelp med utforming av bøker, og kan bistå med ombrekk, illustrasjoner, redigering av tekst og bilder, lage trykkfiler til papirbøker, lage e-bøker osv. Nedenfor er noen av de prosjektene jeg har vært med på:

– Bhagavad Gita:

Bokdesign for Bhagavad Gita – den vidunderlige samtalen om yoga (2020), oversatt av Lars Christian Ims. Utgitt på Futhark Forlag. Designet på omslaget er en fri collage med Nicholas Roerichs (1874–1947) malerier. Jeg utførte ombrekk, og laget også en e-bok for kunden.

– Høye topper og dype daler:

Høye topper og dype daler – Livet med sykdom og ervervet hjerneskade (2021), skrevet av Merete Holmsen, utgitt av InfolitenBOK. Dette er en bok for et voksent publikum, og tilrettelagt for de med lesevansker. Boken er gjennomillustrert. Jeg tegnet omslaget og alle illustrasjoner, og utførte ombrekk. Se illustrasjonene mine her.

– Reaching Nirvana:

Bokdesign og ombrekk på boken Reaching Nirvana – A guide to meditation and mindfulness (2020), skrevet av Lars Ims. Utgitt på Futhark Forlag. Boken er tilrettelagt for Print On Demand på Amazon. Jeg utarbeidet også en kindle-versjon.

– Vegar gjennom fjell:

Jeg utarbeidet bokomslag og satt opp alle boksider for boka Vegar gjennom fjell (2019) av Dag H. Nestegard. Utgitt på Selja forlag.

– Maurløve:

I 2019 gjorde jeg design og ombrekk på en miniutgivelse om Maurløver, utgitt av Besøkssenter Ytre Hvaler Nasjonalpark. Illustrasjoner i akvarell er ved Inger Lise Belsvik og tekst er ved Synnøve Borge.

– Innsjøen som gråt:

Jeg tegnet alle illustrasjonene til bildeboka Innsjøen som gråt (2016), skrevet av Grethe Støa Birketvedt. Utgitt på To streker/House of Foundation 2016.

Se alle illustrasjonene her.

– Skriv den boka-serien:

Jeg designet forsider til Skriv den boka-serien, skrevet av Siw Cathrine Christiansen, utgitt av Sterneforlaget. 2016–2017.

– Middel mot melankoli:

Bokforside og ombrekk til egen diktutgivelse i epub-format, Middel mot melankoli (2018), utgitt på Fabrikk Forlag.

<<<back