Bokillustrasjon og -design

– Bhagavad Gita:

Bokdesign, Bhagavad Gita – den vidunderlige samtalen om yoga (2020), oversatt av Lars Christian Ims. Utgitt på Futhark Forlag. Designet på omslaget er en fri collage med Nicholas Roerichs (1874–1947) malerier.

– Høye topper og dype daler:

Høye topper og dype daler – Livet med sykdom og ervervet hjerneskade (2021), skrevet av Merete Holmsen, utgitt av InfolitenBOK. Dette er en bok for et voksent publikum, og tilrettelagt for de med lesevansker. Jeg tegnet omslaget og alle illustrasjoner. Se illustrasjonene her.

– Reaching Nirvana:

Bokdesign på boken Reaching Nirvana – A guide to meditation and mindfulness (2020), skrevet av Lars Ims. Utgitt på Futhark Forlag.

– Vegar gjennom fjell:

Bokdesign, Vegar gjennom fjell (2019) av Dag H. Nestegard. Utgitt på Selja forlag.

– Maurløve:

I 2019 gjorde jeg design på en miniutgivelse om Maurløver, utgitt av Besøkssenter Ytre Hvaler Nasjonalpark. Illustrasjoner i akvarell er ved Inger Lise Belsvik og tekst er ved Synnøve Borge.

– Innsjøen som gråt:

Jeg tegnet alle illustrasjonene til bildeboka Innsjøen som gråt (2016), skrevet av Grethe Støa Birketvedt. Utgitt på To streker/House of Foundation 2016.

Se alle illustrasjonene her.

– Skriv den boka-serien:

Jeg utformet forsider til Skriv den boka-serien, skrevet av Siw Cathrine Christiansen, utgitt av Sterneforlaget. 2016–2017.

– Middel mot melankoli:

Bokforside til egen diktutgivelse i epub-format, Middel mot melankoli (2018), Fabrikk Forlag.

<<<back